klantenservice

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier of onze gegevens hiernaast om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media!


Neem contact op!

Voor vragen over onze producten en service en klachten  en wat we voor jou kunnen betekenen Bij klachten lossen wij dit snel op

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [info@syfiori.nl]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Mocht we ons product herroepen , dan wordt dit kosteloos gedaan

Contactgegevens

[Syfiori]

Mail : info@syfiori.nl

Tel : +31646686915

Reviusrondeel 240

2902 EG Capelle aan den IJssel

Kvk nr 78555531

BTW NL003347221B83

Of vind ons op social media

[https://www.facebook.com/Syfiori.nl/]