Horti Syfiori
30 jaar

Specialist Biologische Gewasbescherming

Octrooi Aanvraag No. 2026346

Unieke Syfiori Planten Groei Resultaten

Unieke Plantengroei Resultaten

Door Syfiori

Voordeel

Sterk kostprijs verlagend

Voordeel

Planten Weerstand Verhogend

Voordeel

Optimale Celspanning

Voordeel

Optimale Plantengroei

Voordeel

Optimale Gewaskleuren

Voordeel

Unieke Bloemen en Planten Kwaliteiten

Voordeel

Bouwen in 22 weken het Chemische Gewas Beschermingsmiddelen af

Voordeel

Stoppen het gebruik Chemische Gewas Beschermingsmiddelen

Voordeel

Schone teelt = Schoner Milieu's

Syfiori Groeit 100% Schone Teelten

Horti Syfiori® duurzaam productiever Octrooi no. 2026346 Algemeen Binnen 22 Weken naar een schone teelt.

  Horti Syfiori ® is ontwikkelt vanuit een duurzaamheid filosofie. Het milieu en onze gezondheid staan hierbij centraal. Het minimaliseren van de inhoud in de gewasbeschermingsmiddelenkast is één van de aansprekende resultaten van Horti Syfiori ® gebruikers. Horti Syfiori ® houdt zich al 30 jaar lang bezig met de biologische gewasbescherming in groenten en fruit, bloemen en planten en heeft ervaren hoe planten steeds zwakker werden door chemische gewasbeschermingsmiddelen voor het bestrijden van o.a. meeldauw, spint, roest en andere planten ziekten en plagen. Hierdoor werden en worden de planten fysiologisch steeds zwakker en ook vatbaar voor nieuwe plantenziekten. Gevolg hiervan is dan vaak om nog meer bestrijdingsmiddelen te gaan gebruiken. Hierdoor zijn we binnen de sector al een aantal jaren in een vicieuze cirkel beland

Waarom Horti Syfiori®?

Op basis van deze ervaringen heeft Horti Syfiori de Syfiori ® biostimulanten ontwikkeld die vrij zijn van MPS Registratie. De Syfiori ® biostimulanten hebben een unieke fysiologische werking met als resultaat een krachtige plantengroei, waarmee we de vicieuze cirkel doorbreken. Horti Syfiori ® Biostimulanten verhogen de plantenweerstand tegen plantenziekten en verbeteren de wortelgroei, de gewaskleur, de totale plant kwaliteit en vergroten de lichtopname door de planten met als resultaat tot wel meer dan 25% productie. De unieke voordelen die zowel de groei van de plant verbeteren als de weerstand tegen ongedierte en plantenziektes zoals virussen en schimmels verhoogt maakt dat Horti Syfiori ® Biostimulanten een breed scala aan voordelen heeft. Bewezen Horti Syfiori ® heeft zichzelf al bewezen binnen de rozenteelt en daarom wil Horti Syfiori ® het product in meer teelten gaan inzetten. Een vicieuze cirkel is een situatie waarin iets een bepaald gevolg heeft, terwijl dat gevolg op zijn beurt het eerstgenoemde verschijnsel in stand houdt of versterkt. Een vicieuze cirkel is dus een situatie waarin een bepaald verschijnsel zichzelf indirect in stand houdt.

2 Toepassing

Horti Syfiori ® Biostimulanten worden in een aparte bespuiting op het gewas gespoten. Naarmate het gewas sterker en gezonder wordt kan de kweker/teler gaan verminderen met zijn huidige bespuitingen van zijn chemische gewasbeschermingsmiddelen. Uiteindelijk blijft er 1bespuiting over per periode (gewas afhankelijk) met alleen Horti Syfiori ® Biostimulanten. Per bespuiting wordt er 1 liter per fles opgelost in 1000 of 2000 liter water per ha. Dit is gewasafhankelijk.

  Receptuur Het product Horti Syfiori ® Biostimulanten bestaat uit 3 hoofd bestanddelen. Deze drie bestanddelen worden gedurende de ontwikkeling van de teelt op maat aangepast.Bestanddeel 1 bestaat uit EG-meststoffen: kaliumsulfaat, Magnesiumsulfaat en IJzer Bestanddeel 2 bestaat uit EG-Meststoffen: Borium, IJzer, Mangaan, molybdeen, Zink en Calcium. Bestanddeel 3 bestaat uit de EG-meststoffen: Kaliumnitraat, kaliumfosfaat, kaliumsulfaat, ijzer, humuszuren, fulvide zuren, molybdeen, magnesium, zink, borax en zeewierextract

Teeltbegeleiding

Horti Syfiori ® zal gedurende het gebruik van de Horti Syfiori ® Biostimulanten de kweker/teler begeleiden in het gehele proces. Er worden elke 2 weken foto’s gemaakt om de ontwikkelingen vast te kunnen leggen en of te komen tot meetbare resultaten. Een gewasanalyse zal hierin het startpunt zijn.

Wat mag u als teler/kweker verwachten van Horti Syfiori? 1. Tot 35% meer productie afhankelijk van plant en / of vruchtsoort.

2. Door de unieke plantversterking Horti Syfiori ® Biostimulanten worden de planten zichtbaar sterker en weerbaarder en verdwijnen veel van de plantenziekten op een natuurlijke wijze.

3. Door het sterker maken van de plant wordt het gewasbeschermingsmiddelen gebruik binnen 22 weken afgebouwd naar minimaal of wel geheel chemie loos.

Afspraak

Laten we met elkaar in gesprek gaan. We geven een korte fotopresentatie om u een beeld te geven hoe de Horti Syfiori producten hebben gewerkt in de testfases die wij gedaan hebben.

Wij kunnen u een 22 weken traject aanbieden waarin u een gedeelte van uw gewas ter beschikking stelt en hierop een pilot gaan doen. U heeft niks te verliezen.

U kunt na de 22 weken beslissen of u wel of niet met ons verder wilt gaan.

Heeft u interesse gekregen? Maak dan een afspraak met ons.

Waarom Syfiori Biostimulanten beter werken dan de huidige manier?

Syfiori & Kwekers Resultaat & Verschillen 

Het kwekers Rozenblad resultaat. Slappe & kleine bladeren & duidelijk zichtbare bladnerven.

De gemiddelde Kwekers Rozengroeitijd is 6 tot 7 weken naar nieuwe oogstbare rozen.

Dit zijn gemiddeld 8 oogsten per jaar


De gemiddelde Syfiori Rozengroeitijd versnellen naar 5 & 4 weken tot oogstbare Rozen

Het Syfiori Resultaat is 40 % meer Productie Per Jaar en veel betere Rozenkwaliteit.


Unieke Rozen Syfiori Resultaat

Dit Syfiori Rozenblad is in hetzelfde groeistadium als het Kwekers Rozenblad hierboven.

Het Syfiori Rozenblad heeft 7 bladeren ten opzichte van het 5 Kwekersrozenblad. 

Syfiori Bio Stimulanten vergroten het bladoppervlak & geven optimale celspanning .

En Veel betere Fotosynthese resultaten en veel betere plantengroei resultaten.

Syfiori realiseert 13 rozen oogsten per jaarRozenkwekers resultaat

Dit is een voorbeeld van een rozengewas die wij in onze testen hebben behandeld. Dit was het beginstadium.  Dunne rozentakken met een 5 blad.


Syfiori Resultaat

Binnen 17 weken heeft het rozengewas veel dikkere stengels gekregen. Grotere bladeren . Ipv 5 blad naar 7 blad gegaan.


Overtuigd? Maak een afspraak

arrow_drop_up arrow_drop_down