Innovatieve Horti Syfiori Concept

U wilt innoveren , wij begeleiden u 

Korte introductie

Sybren Brouwer heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van biologische gewasbescherming. Hij heeft elke keer gezien hoe gewassen steeds zwakker werden en daardoor vatbaar zijn geworden voor plantenziekten. Op dat moment werd er ingegrepen met gewasbeschermingsmiddelen.

Om dit te voorkomen kunnen we beter aan de voorkant gaan werken om mede de Horti Syfiori producten de gewassen sterker te maken en de weerbaarheid te verhogen.

Gedurende dit proces zal Sybren Brouwer u als kweker begeleiden naar een veel schonere teelt en veel betere gewaskwaliteit en product. Alle Syfiori producten hebben internationaal octrooi sinds april 2022 en hebben in 2023 de EU Business Awards gewonnen op het gebied van Beste Innovatieve Tuinbouwproduct

Horti Syfiori bladbemesting is een uitstekende keuze voor kwekers die hun teelten willen optimaliseren. Er zijn verschillende redenen waarom kwekers voor deze vorm van bemesting moeten kiezen.


Ten eerste biedt Horti Syfiori bladbemesting een efficiënte manier om voedingsstoffen direct aan de planten toe te dienen. Dit zorgt voor een snellere opname en betere benutting van voedingsstoffen, wat resulteert in gezondere en sterkere gewassen.


Daarnaast kan bladbemesting met Horti Syfiori specifiek worden afgestemd op de behoeften van de planten. Dit zorgt voor een gerichte en evenwichtige voeding, waardoor de groei en opbrengst van de gewassen worden geoptimaliseerd.


Bovendien is Horti Syfiori bladbemesting eenvoudig toe te passen en kan het gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande teeltsystemen. Hierdoor wordt het werk van de kweker vereenvoudigd en kunnen kosten worden bespaard.


Ook draagt bladbemesting met Horti Syfiori bij aan een duurzamere teelt. Door de gerichte toediening van voedingsstoffen worden verspilling en milieubelasting geminimaliseerd, wat bijdraagt aan een gezondere en milieuvriendelijkere productie.


Tot slot zorgt het gebruik van Horti Syfiori bladbemesting voor een verbetering van de kwaliteit en de opbrengst van de gewassen. De planten krijgen alle benodigde voedingsstoffen binnen, wat resulteert in gezonde en smaakvolle producten die goed in de markt liggen.

De Horti Syfiori bladbemesting heeft 3 flessen . per fles zitten alle voedingselementen bij elkaar die elkaar stimuleren. hierdoor een veel beter resultaat dan alle andere bladbemestingproducten.

Horti Syfiori bladbemesting bevatten oa : Nitraat, fosfaat, ijzer, Calcium,magnesiumsulfaat, kaliumsulfaat en nog veel meer.

Hierdoor is er geen toelating nodig.

Kortom, kwekers doen er goed aan om Horti Syfiori bladbemesting te gebruiken in hun teelten vanwege de efficiëntie, maatwerk, eenvoud, duurzaamheid en kwaliteitsverbetering die deze vorm van bemesting biedt. Het is een investering die de moeite waard is en op lange termijn vruchten zal afwerpen.

Syfiori resultaten gewasinnovatie

De getoonde foto's zijn van onze resultaten in verschillende gewassen. De werking van de Horti Syfiori producten is hetzelfde in alle gewassen

Horti Syfiori producten set de sleutel voor innovatie

Een revolutinair product met verbluffende resultaten waar niemand aan kan tippen

Horti Syfiori zorgen voor:

  • Verharde bloemen en bladeren waardoor insecten veel meer moeite moeten doen om schade aan te richten aan uw gewas
  • Dikkere en gezonde wortels voor optimale voedingsopname
  • Grotere Bloemen
  • Grotere en meer bladeren voor optimale lichtopbrengsten in uw gewas
  • 1 keer per week meespuiten op 1 vaste dag in de week
  • Optimale celspanning in de bladeren waardoor bladnerven minder zichtbaar zijn en schimmelsporen niet meer kunnen kiemen op het blad
  • Verhoogt de groeisnelheid van uw gewas en productie in snijbloementeelt met ca 40% meer per jaar bij meerjarige gewassen


Horti Syfiori producten set bestaat uit 3 flessen :

1 fles Horti Syfiori Master Mix

1fles Horti Syfiori Master Calciumplus

1 fles Horti Syfiori Master Kaliumsulfaat Plus

U gebruikt 1 literset op 1000 liter water per hectare.

Bij een laag gewas 1 literset op 1000 liter water per hectare

Bij een hoog gewas 2 literset op 2000 liter water per hectare


Prijs per liter set 50 euro exclusief btw

1 literset bestaat uit 3 flessen van 3 x 1 liter


De 5 literset verpakt in 5 liter jerrycans bestaat uit 3 x 5 liter

Als u Horti Syfiori 1 literset wilt bestellen 

De horti Syfiori producten doen mee in ons concept

Verpakt in 5 liter jerrycans


Uw investering per vierkante meter 0,0005 euro per week