Over Syfiori

Over Syfiori

Sybren Brouwer eigenaar van Syfiori heeft Passie voor planten hebben is bij mij vanaf klein kind al begonnen. Ik heb me altijd bezig gehouden met het stekken en zaaien van planten en op welke manier ik ze het beste kon laten groeien. Je kent het wel vensterbanken vol met planten , boekenkasten vol met kweekbakken . Dat was heel erg leuk om te doen en nog steeds. Ik ben nadat ik de middelbare school gedaan had naar de middelbare tuinbouwschool gegaan om me verder te kunnen verdiepen in hoe en waarom planten werken.

Zo ook in mijn aquarium waar ik toen op 7 jarige leeftijd mee begon. Mijn eerste aquarium was een grote vissenkom met blackmolly’s en aan de hand van de begeleiding van mijn opa leerde ik de kneepjes van het aquariumhouden.

Hij vertelde me je kan beter klein beginnen. Het is een heel stuk moeilijker dan een groot aquarium zoals ik vroeger in de achterkamer. Die stond vol met aquaria en dat was prachtig. En ik vertelde mijn opa dit wil ik ook.

Waarom klein beginnen? Een klein aquarium is snel uit evenwicht en je zult sneller problemen ondervinden. En als je dit wel goed te houden , dan heb je de basis gelegd voor later om wel een groter aquarium te houden en dan kan je jouw kennis delen met anderen.

Het is een heel proces geweest en heel erg leerzaam geweest en nog steeds. Tot op de dag vandaag ben ik mijn opa nog steeds heel erg dankbaar dat hij me de aanzet gegeven heeft tot wie ik nu ben en kan zijn met de dingen die ik doe en mijn kennis kan delen met anderen.

Ik voel me een trots persoon, op de resultaten die anderen halen door mijn kennis.

Altijd willen blijven optimaliseren van de producten en altijd willen investeren en de grootste drijfveer is de passie , het omgaan met mensen en hun te helpen hun weg te vinden door het grote bos en de juiste bomen weg te halen om het juiste pad te bewandelen.

Ik heb al mijn kennis in de Syfiori Producten gestopt , omdat de Syfiori producten je planten wel goed laten groeien, en het biologisch evenwicht herstellen in de planten.

Zodat je zonder gebruik van lapmiddelen wel een gezonde plantengroei realiseert

Syfiori heeft zich gespecialiseerd in de plantengroei optimalisatie. Door mijn jarenlange ervaring in de biologische gewasbescherming heb ik gezien hoe planten elke keer steeds zwakker werden door het gebruik van chemische middelen .

Door de Syfiori producten te ontwikkelen heb ik deze processen om kunnen draaien .

Alle Syfiori producten zijn ontwikkeld in mijn eigen aquarium en tot op de dag van vandaag zijn we nog steeds bezig met optimalisatie van de Syfiori producten om nog veel betere resultaten te behalen.

Want het verschil tussen goed , beter en top is groot

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

De Syfiori producten realiseren :

Optimale plantengroei

Optimale bladkleuren

Optimale wortelontwikkelingen

Optimale celspanning waardoor de voeding goed wordt opgenomen door de planten

We hebben Syfiori producten speciaal voor :

Gezelschap aquaria, Discus aquaria en Garnalen aquaria

We zijn sinds okt 2014 actief en leveren vanaf 2015 - heden elk jaar kampioenen bij aquariumverenigingen, districts keuringen en deelnemers aan de landelijke huiskeuringen in de top 5 van Nederland.

In 2017 is er een speciale Syfiori lezing gehouden in Denver Colorado USA over de bijzondere werking van de Syfiori plantengroei voor wereldwijde plantenspecialisten die zeer lovend zijn over onze producten.

In 2014 werd ik tweede tijdens de huiskeuring en dit na een half jaar dat de bak draaide.

Het jaar daar op 2015 stond het aquarium in optima forma en werd ik club- en districtskampioen en werd ik tweede bij de landelijke huiskeuring mede door de Syfiori producten en de begeleiding van Sybren Brouwer door elke keer de voeding aan te passen naar de behoeftes van de planten.

2016 wederom clubkampioen, 2e op het districtskeuring en 5e op het landelijke.

2017 clubkampioen, 2e districtskeuring maar door een bacteriologische infectie bij de vissen werd ik dit jaar 10e maar werd geprezen om een uitzonderlijke plantengroei mede door de Syfiori producten.

2018 clubkampioen, 2e districtskeuring en wederom deelname aan het landelijke. Tijdens de keuringsdag werd ik weer geprezen om de zo weelderige plantengroei.

Resultaat 5de plaats.


Zonder de hulp en begeleiding van Sybren Brouwer en de Syfiori producten had ik waarschijnlijk deze resultaten niet kunnen behalen.

Hiervoor mijn dank.

Danny Kruithofkremer 

Dit zegt alles over de hoge kwaliteit van de Syfiori Producten

Kamer en tuinplanten en gras

En we zijn met Horti Syfiori actief in de glastuinbouw 

Op alle producten patentnr 2026346

Voor vragen over ons kunt u contact opnemen via info@syfiori.nl

Referenties

null

Geert Hoogeveen gebruikt als sinds okt 2014 de Syfiori producten. Toen hij begon had hij veel problemen met zijn aquarium. Dankzij Syfiori heeft hij in 2015 weer meegedaan aan de verenigingskeuring en werd tweede, in 2016 tweede in het district.2017 werd zijn aquarium besproken in Amerika , Denver colorado waar wereldwijde plantenspecialisten bij aanwezig waren. Zij waren lovend over de resultaten die ze nooit eerder gezien hadden. Een speciale Syfiori Lezing in Denver, colorado USA waar ik niks van af wist. Dat was een mooie verrassing. Hij werd 6 op de landelijke huiskeuring 2017.  Elke keer weer een top aquarium dankzij Syfiori Masterset voor gezelschap aquaria

null

Danny Kruithofkremer met zijn Zuid Amerika biotoop heeft onder begeleiding van Sybren Brouwer vanaf 2015 tot heden elk jaar hele goede resultaten behaald. Vanaf 2015 elk jaar verenigingskampioen, ditrictskampioen en top 5 van de landelijke huiskeuringen. De keurmeesters roemen elke keer weer de enorme plantengroei resultaten.

null

Anita Evers: Mijn kamerplanten hebben nog nooit zo mooi gestaan dankzij de Syfiori kamerplantenvoeding. Ik raad het iedereen aan.

null

Patrick Mensink: Dankzij de hulp van Sybren Brouwer heb ik nu dit prachtige aquarium gerealiseerd. Sybren heeft me op het juiste pad gezet en ik kon vragen wat ik wilde.